Friday, April 15, 2016

Du E Min! lyrics

Leave your comment to express your feelings about Du E Min! lyrics with your honest discourse and emotes to show your opinion about this Du E Min! lyrics , Song Lyrics Finder will store it on this website.
Du E Min! lyrics have been many singers present, if

Du E Min! lyrics on Song lyrics finder

below is not what you're looking for, you can try the search box above.
Du E Min! lyrics song presented by Robert Broberg :

Du e min!
Du e min!
Du e min- sann ute å roar dej duu!
Du e min- emalt hemma om nätterna nuu!
Du är min- net av det som en gång var min fruu!
Du är min, Du är min, Du är min-st av allt min,
Just nu! Buhuhuhuhu....

Dom säger det är vi- drigt å se.
Vi var ju ett par..
Ett par-odi!
Vi var en duo..
Vi var en du-o-jag..Ja..
Du å ena sidan jag- ar runt som min ex-wifeee.
Jag å andra sidan du- ger inte mer till nå't sex-lifeeeheee....

Jag är din- osarisk och klumpig tycker duu..
Jag är din- k.. i skallen!
Jag är din..
Före detta! Hetta! Men nu har du hitta:
En an-an-as!

Vilken frukt! Ansvärd hiss- Keelig och hiss- nande hiss- toria! Jaaaa..

Du är min -utiöst noga med din make-up nuu..
Du är min- kpälsen jag gav dej luktar gnu!
Du är min- net av det som en gång var min fruu!
Du är min, Du är min-st av allt min,
Just nu! Buhuuhuuuhuuuuu! Vad ska jag göra? Vad ska jag ta mej till??

You're watching

correct Du E Min! lyrics

if you detect errors in the Du E Min! lyrics , please reflect to us via the comment form below.

No comments

Speak Up Your Mind

Thanks for your watching Du E Min! lyrics on Song lyrics finder.

You can search for your desired lyrics by the name of band performances it or by filling in the name of the song + lyrics into the search box, for example: Du E Min! lyrics . Additionally you can also share your own feelings in the comments form above.

Songlyricsfinder.info is the repository of millions of lyrics in many different languages, common are: English lyrics, Portuguese lyrics, Spanish lyrics, French lyrics, Chinese lyrics, Korean lyrics, Vietnamese lyrics and Hindi lyrics...